Мини количка

Количката е празна.

НА ФОКУС

Силиконови възглавнички за пети

Силиконови възглавнички за пети

-15%
Цена: 17.00лв.
Каталожна цена: 20.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 17.00лв.
Каталожна цена: 20.00лв.
Отстъпка: 3.00лв. (15.00%)

Facebook

 
 

EU

EU

EU

Колан за изправяне на гърба. Колани за поддържане на правилна стойка за облекчаване на болките в гърба, болките във врата и болките в рамената. Еластични чорапи за отекли крака. Чорапи за разширени вени. Неопренови наколенки при болка в коляното. Стабилизиращи наколенки при болки в колената, артрит, ревматоиден артрит, гонартроза, разтегнато сухожилие. Колани за дископатия и болки в кръста. Ортопедични колани за кръста. Движете се активно и живейте пълноценно без болка.

54

продукти

«1 2 3 4 5 6»

Продукти

Стягаща лента за глезен

Стягаща лента за глезен за намаляване на риска от травми и контузии на глезените връзки. Наглезенка ластична превръзка за ограничаване на подуването и отока на глезена на крака.

2 броя стягаща превръзка за разтегнати връзки и сухожилия на глезена на крака. 

Цена: 18.00лв.
Брой:

Стягащ ластичен колан, памучен колан

Стягащ ластичен памучен колан за укрепване на коремната стена и поддържане на коремните мускули и сухожилия. Терапевтичен памучен колан за поддържане на кръста и вътрешните органи.

Цена: 39.00лв.
Вижте детайли

Неопренова глезенка

Неопренова наглезенка за поддържане глезена на крака след травма. Глезенка за компресивна терапия и превенция от изкълчване и навяхване на крака при активно движение. Цената за брой глезенка за стабилизиране на глезена след наранявания. Неопренова поддържаща и компресивна наглезенка размер 4 ( 27 - 31 см обиколка на глезен)

Цена: 12.50лв.
Брой:

Компресионни чорапи за пътуване

Компресионни чорапи за предпазване на вените от увреждане при нарушен оток на кръвта резултат от продължително седене по време на дълъг път. Специални чорапи за пътуване за намаляване на риска от развиване на дълбока венозна тромбоза и образуване на кръвен съсирек при продължително време с ограничени движения в самолета автобуса или колата. Качествени чорапи за Вашето приятно пътуване без подуване на краката и тежест в краката. Гарантирайте си пътешествие без дискомфорт и болки в краката при ограничена мобилност по време на път. Защитни чорапи за вени при чести пътешествия на големи разстояния размери S M L XL

Цена: 25.00лв.
Брой:

Компресивни чорапи клас 1 7/8, чорапи за дълъг път със затворени пръсти, пясъчен цвят

Компресивни дълги чорапи за пътуване на големи разстояния. Компресивни чорапи клас 1 7/8. Ластични чорапи за превенция на слаби вени и подпомагане на кръвообращението. Стягащи чорапи срещу подуване и отичане на краката резултат от венозна недостатъчност, компресивни чорапи за дълъг път за предпазване от дълбока венозна тромбоза и образуване на тромб, стягащи чорапи за подобряване на кръвообръщението и предотвратяване на риска от натрупване на лимфна течност и задържане на кръв в краката. Ластични чорапи за отичащи крака в периода на бременност. Чорапи със степен на компресия за предпазване на вените при продължително седене или стоене прав. Размерът на чорапите с компресия се определя от обиколка на глезен, обиколка на прасец, обиколка под коляно, обиколка над коляно, обиколка на бедро. Цената е за 2 броя чорапи !

Компресивни чорапи универсални за жени и мъже !

Цена: 39.00лв.
Брой:

Терапевтичен колан

Терапевтичен колан при травма и разтегнат мускул на кръста. Колан за превенция и терапевтично лечение на бъбреците. Поясен колан за защита на кръста и гърба при работа на студено и ниски температури. Ластичен колан за превенция и профилактика на остеохондроза и радикулит.  Коланът е универсален за жени и мъже и може да се носи целогодишно. Поддържащ колан срещу болка в кръста от вдигане на тежки предмети и стоене в изправено положение дълго време.  

-25%
Цена: 22.50лв.
Каталожна цена: 30.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 22.50лв.
Каталожна цена: 30.00лв.
Отстъпка: 7.50лв. (25.00%)
Брой:

Компресивен ръкав за предмишница и бицепс с рамо

Компресивен ръкав с рамо за предпазване на мускулите и сухожилията на ръката от претоварване и разтягане при тренировки и тежка физическа работа. Ластичен ръкав за лечебна терапия при подуване на предмишницата и областта около мишницата.

Цена: 39.00лв.
Брой:

Компресивни 3/4 чорапи за разширени вени за бременни

Компресивни 3/4 чорапи за бременни за лечение на разширени вени и тромбоза в периода на бременността. 

Цена: 24.00лв.
Брой:

Профилактични чорапи за пътуване, ластични чорапи до коляно, чорапи за профилактика на вените със затворени пръсти

Компресивни чорапи за продължително пътуване и полети на далечни дестинации. Ластични стягащи чорапи за дълъг път за профилкатика на вените. Профилактични чорапи за предотвратяване на дълбока венозна тромбоза при дълги пътувания на големи разстояния. Чорапи за вени клас 10 / 18 mmHg за предотвратяване на задържане на кръв в краката и предотвратяване риска от образуване на тромб при пътувания на гълги разстояния. Компресивни чорапи за профилактика и лечение на венозна недостатъчност и разширени вени. Стягащи медицински чорапи за предпазване на вените при дълго седене при продължително пътуване. Стягащи чорапи против подуване на краката при продължително стоене по време на работа. Ластични чорапи за бременни за подобряване на кръвообращението. Компресивни 3/4 чорапи мъжки и дамски. Ластични чорапи цвят пясъчен. Размерът се определя от обиколка на глезен, прасец и под коляното. Цената е за 2 броя чорапи!

Ластични компресивни профилактични чорапи за предпазване от подуване на краката при слабост на вените венозна недостатъчност и задържане на телесни течности по време на продължителни пътувания на големи разстояния или продължително стоене в изправено положение.

Цена: 24.00лв.
Брой:

Ластичен ръкав с рамо

Ластичен ръкав след операция на ръката за увеличаване ефективността на възстановяващата рехабилитация и физиотерапия. Компресивен ръкав за лечение на оток и подуване на предмишницата и областта около мишницата. Ръкав за подпомагане зарастването на рани и изгаряния на ръката.

Цена: 39.00лв.
Брой:
«1 2 3 4 5 6» Страница 1 от 6