Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

Турция

Турция

Турция

Качествени ортопедични продукти на достъпни цени. Колан за гръб при болки в гърба. Колани за кръста при болки в лумбалната област и поясния отдел на гръбначния стълб. Ортеза за китка при тендовагинит на китката. Обездвижване на китката при синдром на карпалния тунел. Шийна яка при болки във врата и гърба. Мека яка за шийна дископатия и шийна радикулопатия. Ортеза за коляно при разтегнати връзки. Ортеза за глезен при разтегнати глезенни връзки и разтегнато сухожилие на глезена. Изкълчен глезен, навехнат глезен, пукнат глезен, малеоларна фрактура. Колани за изправяне на гърба при гръбначно изкривяване. Бандажи за ингвинална херния, колани за херния, ластични колани. Колан за дископатия при болки в кръста. Шина за китка, наколенки за коляно, колан за гръбначно изкривяване, колан за дископатия и много други продукти за облекчаване на болките в гърба, болките в кръста, болки в колената, болки в краката, болки във врата. Извадено рамо, изкълчено рамо, счупено рамо, разместено рамо - ортеза за обездвижване на рамото за възстановяване и лечение.

43

продукти

«1 2 3 4 5»

Продукти

Яка за врат, мека шийна яка

Мека яка за шия за възстановяване на прищипан нерв и облекчаване на свтовъртеж. Стабилизираща ортеза за врата за подпомагане лечението на шийна дискова херния.

Цена: 35.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Колан за болки в кръста и крака, Колан за контузии на кръста

Стабилизиращ колан за лечение на контузии на кръста. За консултация или бърза поръчка телефон 0876 40 50 75 

 

 

Цена: 85.00лв.
Брой:

Наколенка ортеза за коляно, стабилизираща наколенка с 3 пластични шини

Наколенка ортеза за подпомагане и стабилизиране на наранено и увредено коляно. Стабилизатор за коляно с 3 гъвкави пластични шини за възстановяващо лечение на разкъсани и разтегнати коленни връзки.

Цена: 75.00лв.
Брой:

Шийна яка, мека яка за врат

Ортопедична яка за шипове във врата. Мека яка за врата при дискова херния на шийни прешлени на гръбначния стълб. Стабилизираща яка за врата при артрит на шийни прешлени. Шийна яка за стабилизиране и поддържане на шийния дял на гръбнака и облекчаване на болките във врата. 

Цена: 35.00лв.
Брой:

Шина за пръст на ръка

Алуминиева шина за обездвижване на пръст на ръка. Ортеза за подпомагане лечението на счупен пръст и фаланга на пръста. Лонгета за икълчени и навехнати пръсти на ръцете. Фиксатор за деформирани пръсти от артрит.

Телефон за консултация и поръчка 0876 40 50 75

 

 

Цена: 17.00лв.
Брой:

Ортопедична яка за врат мека

Ортопедична мека шийна яка за стабилизиране на врата и по-бързо възстановяване на скован и схванат врат. 

Цена: 35.00лв.
Брой:

Корсет за гръден кош, гръден колан

Kорсет за поддържане и стабилизиране на гръден кош. Гръден колан за след операция на сърцето. За консултация или бърза поръчка телефон 0876 40 50 75 

Цена: 65.00лв.
Брой:

Колан за кръста, колан с шини за дископатия, черен лумбостат корсет

Стабилизиращ колан за кръста с шини за лечение на дископатия и дискова херния на лумбалните прешлени. Ортопедичен колан за максимална подръжка на пукнати и счупени прешлени и дискове. Колан за поддържане на лумбални прешлени и дискове.  За консултация или бърза поръчка телефон 0876 40 50 75 

Цена: 85.00лв.
Брой:

Ортеза за ръка - поддържаща туника митела

Ортеза за ръка за обездвижване след травми и наранявания на лъчева кост и лакътна кост.

Цена: 37.50лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Лумбосакрален корсет

Ортопедичен лумбосакрален корсет за стабилизиране и поддържане на лумбосакралните прешлени. Анатомичен колан с шини за лечение на радикулопатия и намаляване на болките ниско в кръста към опашката.

Цена: 85.00лв.
Брой:
«1 2 3 4 5» Страница 1 от 5