Мини количка

Количката е празна.

НА ФОКУС

Лента за пръсти, Разделители за пръсти на краката

Лента за пръсти, Разделители за пръсти на краката

-15%
Цена: 12.75лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 12.75лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 2.25лв. (15.00%)

Facebook

 
 

Турция

Турция

Турция

Качествени ортопедични продукти на достъпни цени. Колан за гръб при болки в гърба. Колани за кръста при болки в лумбалната област и поясния отдел на гръбначния стълб. Ортеза за китка при тендовагинит на китката. Обездвижване на китката при синдром на карпалния тунел. Шийна яка при болки във врата и гърба. Мека яка за шийна дископатия и шийна радикулопатия. Ортеза за коляно при разтегнати връзки. Ортеза за глезен при разтегнати глезенни връзки и разтегнато сухожилие на глезена. Изкълчен глезен, навехнат глезен, пукнат глезен, малеоларна фрактура. Колани за изправяне на гърба при гръбначно изкривяване. Бандажи за ингвинална херния, колани за херния, ластични колани. Колан за дископатия при болки в кръста. Шина за китка, наколенки за коляно, колан за гръбначно изкривяване, колан за дископатия и много други продукти за облекчаване на болките в гърба, болките в кръста, болки в колената, болки в краката, болки във врата. Извадено рамо, изкълчено рамо, счупено рамо, разместено рамо - ортеза за обездвижване на рамото за възстановяване и лечение.

45

продукти

«1 2 3 4 5»

Продукти

Зимни чорапи за диабет, мъжки термо чорапи

Мъжки термо чорапи за хора с диабет за профилактика на диабетно стъпало. Зимни мъжки чорапи с хавлиена вътрешност обхващаща целия глезен. 

Цена: 15.00лв.
Няма наличност
Брой:

Яка за врат, мека шийна яка

Мека яка за шия за възстановяване на прищипан нерв и облекчаване на свтовъртеж. Стабилизираща ортеза за врата за подпомагане лечението на шийна дискова херния.

Цена: 35.00лв.
Брой:

Колан за болки в кръста и крака, Колан за контузии на кръста

Стабилизиращ колан за лечение на контузии на кръста. За консултация или бърза поръчка телефон 0876 40 50 75 

 

 

Цена: 69.50лв.
Брой:

Мъжки хавлиени чорапи, мъжки термо чорапи, 3 чифта мъжки чорапи

Мъжки хавлиени чорапи от целулозни влакна. Термо чорапи за максимална термална защита на краката и поддържането им топли и сухи. Безшевни и антибактериални зимни чорапи с хавлиена вътрешност и висока въздухопропускливост за здравословен микро климат на краката.

Цена: 27.00лв.
Вижте детайли

Наколенка ортеза за коляно, стабилизираща наколенка с 3 пластични шини

Наколенка ортеза за подпомагане и стабилизиране на наранено и увредено коляно. Стабилизатор за коляно с 3 гъвкави пластични шини за възстановяващо лечение на разкъсани и разтегнати коленни връзки.

Цена: 65.00лв.
Брой:

Термо чорапи за диабетно стъпало VILOFT

Мъжки чорапи от целулозни влакна за превенция и профилактика на рани по краката. Мъжки термо чорапи за диабетно стъпало от влакно Viloft за максимална термична защита на краката и държането им топли през зимата. Хавлиени термо чорапи с високо качество за абсорбиране на влагата и задържане на краката сухи. Безшевни термо чорапи с подсилено хавлиено стъпало и подсилени пръсти и пета специално създадени за хора с диабет и всеки човек страдащ от нарушено кръвообращение.

Цена: 20.50лв.
Вижте детайли

Шийна яка, мека яка за врат

Ортопедична яка за шипове във врата. Мека яка за врата при дискова херния на шийни прешлени на гръбначния стълб. Стабилизираща яка за врата при артрит на шийни прешлени. Шийна яка за стабилизиране и поддържане на шийния дял на гръбнака и облекчаване на болките във врата. 

Цена: 28.00лв.
Брой:

Антибактериални памучни чорапи къс конч

Антибакериални памучни чорапи над глезена къс конч. Спортни чорапи от памучни влакна против влажни крака и предпазване от поява на бактерии и гъбички по краката. 

Цена: 8.90лв.
Вижте детайли

Шина за пръст на ръка

Алуминиева шина за обездвижване на пръст на ръка. Ортеза за подпомагане лечението на счупен пръст и фланга на пръста.

Телефон за консултация и поръчка 0876 40 50 75

 

 

Цена: 15.00лв.
Брой:

Чорапи за диабетици, тънки чорапи за диабетно стъпало

Тънки антибактериални чорапи за профилактика и превенция на диабетно стъпало. Бамбукови мъжки чорапи за по - бързо зарастване на раните по краката. Меки и комфортни мъжки чорапи за хора с диабетна полиневропатия и нарушена чувствителност на краката. 

Цена: 8.50лв.
Вижте детайли
«1 2 3 4 5» Страница 1 от 5