Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

EU

EU

EU

Колан за изправяне на гърба. Колани за поддържане на правилна стойка за облекчаване на болките в гърба, болките във врата и болките в рамената. Еластични чорапи за отекли крака. Чорапи за разширени вени. Неопренови наколенки при болка в коляното. Стабилизиращи наколенки при болки в колената, артрит, ревматоиден артрит, гонартроза, разтегнато сухожилие. Колани за дископатия и болки в кръста. Ортопедични колани за кръста. Движете се активно и живейте пълноценно без болка.

54

продукти

«1 2 3 4 5 6»

Продукти

Стягаща лента за глезен

Стягаща лента за глезен за намаляване на риска от травми и контузии на глезените връзки. Наглезенка ластична превръзка за ограничаване на подуването и отока на глезена на крака.

1 брой стягаща превръзка за разтегнати връзки и сухожилия на глезена на крака. 

Цена: 25.00лв.
Брой:

Стягащ ластичен колан, памучен колан

Стягащ ластичен памучен колан за укрепване на коремната стена и поддържане на коремните мускули и сухожилия. Терапевтичен памучен колан за поддържане на кръста и вътрешните органи.

Цена: 49.50лв.
Вижте детайли

Чорапогащници за разширени вени, дебели чорапогащи с компресия, Еластичен чорапогащник за вени

Дебели дамски чорапогащници за лечение на увредени и разширени вени и тромбоза. Плътен компресивен чорапогащник за поддържане на вените.

Цена: 55.00лв.
Вижте детайли

Спортни наколенки за деца

Спортни наколенки за деца с възглавнички на коляното. Протектори за предпазване на колената от травма и удар. Предпазни наколенки с подложки за намаляване на риска от увреждане на колянната става. 

 

Цена: 40.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Терапевтичен колан

Терапевтичен колан при травма и разтегнат мускул на кръста. Колан за превенция и терапевтично лечение на бъбреците. Поясен колан за защита на кръста и гърба при работа на студено и ниски температури. Ластичен колан за превенция и профилактика на остеохондроза и радикулит.  Коланът е универсален за жени и мъже и може да се носи целогодишно. Поддържащ колан срещу болка в кръста от вдигане на тежки предмети и стоене в изправено положение дълго време.  

Цена: 30.00лв.
Брой:

Компресивен ръкав за предмишница и бицепс с рамо

Компресивен ръкав с рамо за предпазване на мускулите и сухожилията на ръката от претоварване и разтягане при тренировки и тежка физическа работа. Ластичен ръкав за лечебна терапия при подуване на предмишницата и областта около мишницата.

Цена: 40.00лв.
Брой:

Профилактични дамски чорапогащи, оформящ чорапогащник

Медицински профилактични дамски чорапогащи за предпазване на вените и предотвратяване на венозна недостатъчност. Анатомични финни чорапогащници за защита на вените и активен живот.

Цена: 38.50лв.
Вижте детайли

Предпазни детски наколенки, розови наколенки

Предпазни розови спортни наколенки за деца за предпазване на коляното от болезнени травми на коляното.

Цена: 40.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Ластичен ръкав с рамо

Ластичен ръкав след операция на ръката за увеличаване ефективността на възстановяващата рехабилитация и физиотерапия. Компресивен ръкав за лечение на оток и подуване на предмишницата и областта около мишницата. Ръкав за подпомагане зарастването на рани и изгаряния на ръката.

Цена: 40.00лв.
Брой:

Затоплящ еластичен колан, вълнен колан за кръста

Затоплящ еластичен колан за кръста при работа на студено или на течение. Терапевтичен колан срещу болки в кръста и възстановяване при спортни травми. Зимен колан за кръста осигурява допълнителна топлина в долната част на гърба и се препоръчва при болки в бъбреците. Вълнен колан за мъже и жени за превенция и профилактика на кръста и бъбреците.

Цена: 30.00лв.
Брой:
«1 2 3 4 5 6» Страница 1 от 6