Мини количка

Количката е празна.

Промоции

WORK TIME

WORK TIME

Цена: 0.00лв.

Facebook

 
 

Tonus Elast - Latvia

Tonus Elast - Latvia

Tonus Elast - Latvia

Чорапи за разширени вени Tonus Elast. Стягащи чорапи с доказано качество. Компресивни чорапи клас 1 за варикозни вени за превенция. Ластични чорапи средна компресия за профилактика и лечение на разширени вени. Еластични чорапи 1 степен на компресия за подобряване на кръвообръщението. Компресивни чорапи за облекчаване на болките в краката и преодоляване на тежестта в краката. Еластични чорапи средна компресия за повърхностни разширени вени. Чорапи за разширени вени за бременни, компресивен чорапогащник за бременни. Еластични чорапи клас 2 за лечение на тромбофлебит за намаляване на отока на крака. Компресивни чорапи 2 степен на компресия за тромбоза. Носенето на еластични чорапи предпазва и намалява риска от поява на дълбок тромбофлебит. Компресивни чорапи за лечение на венозна тромбоза. Ластични чорапи за лечение на флебит възпалени вени на краката Tonus Elast доказан лидер в производството на компресионни ръкави и чорапи с гаранция за качество. Колан за гръб за сколиоза.

24

продукти

«1 2 3»

Продукти

Глезенка еластична лента със залепване

Еластична лента с велкро захващане за стягане на глезена и ускоряване процеса на възстановяване след контузия и травма. Глезенка за стабилизиране на глезена и контрол върху подуването и отока. Стягаща превръзка облекчване на болката в глезена след изкълчване навяхване и усукване на крака. 

Цена: 10.50лв.
Брой:

Компресивни ръкави за тромбоза и оток на ръката

Компресивен ръкав за лечение на лимфен оток на ръката и предпазване от застой на лимфна течност. Ластичен ръкав за възстановяване на нарушената функция на вените на ръката и предпазване от застой на кръв. Ръкав за ръка за подобряване придвижането на лимфа след операция и махане на лимфни възли за защита и лечение на лимфедем

Цена: 50.00лв.
Брой:

Еластична компресионна наколенка

Еластична наколенка за стягане и намаляване на болката на коляното. Наколенка за профилактика и лечение при травми на коляното и контузии.

Цена: 17.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Лента за китка с отвор за палец

Бандажна стягаща лента с отвор за палеца за предпазване на китката от претоварване и намаляване на болката в ръката

За бърза поръчка телефон 0876 40 50 75

Цена: 17.00лв.
Брой:

Глезенка дълга еластична компресионна

Глезенка еластична за спортисти компресионна за превенция от разтежение и разтягане на връзки на глезена.

Цена: 9.00лв.
Брой:

Налакътник еластичен компресионен

Налакътник еластичен компресионен за спорт за предпазвне на лакътя от травми. Налакътник за компресивна терапи и спиране на подуването на лакътя . 

Цена: 8.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Компресивни чорапи клас 2 7/8, чорапи клас 2 с отворени пръсти, чорапи за вени пясъчен цвят

Дълги 7/8 Компресивни чорапи клас 2 за намаляване на риска от усложнение на дълбока венозна тромбоза ДВТ при увредени и наранени вени.

Цена: 75.00лв.
Брой:

Компресивни чорапи за разширени вени, ластични чорапи клас 1, 3/4 ластични чорапи, чорапи със затворени пръсти, пясъчен цвят

3/4 Компресивни чорапи за подсилване на венозния отток и лечение на венозни заболявания като разширени вени.

Цена: 25.00лв.
Брой:

Компресивни чорапи клас 1 7/8, еластични чорапи за разширени вени, дълги чорапи със затворени пръсти, пясъчен цвят

Дълги 7/8 Компресивни чорапи клас 1 за профилактика и лечение на вени и намаляване на болката в краката. Ластични чорапи за възстановяващо компресивно лечение след травма на вените.

Цена: 37.00лв.
Брой:

Компресивен ръкав за оток на ръката

Компресивен ръкав за лечение на лимфен оток на ръката и защита от застой на лимфна течност.

Цена: 50.00лв.
Брой:
«1 2 3» Страница 1 от 3