Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

Tonus Elast - Latvia

Tonus Elast - Latvia

Tonus Elast - Latvia

Чорапи за разширени вени Tonus Elast. Стягащи чорапи с доказано качество. Компресивни чорапи клас 1 за варикозни вени за превенция. Ластични чорапи средна компресия за профилактика и лечение на разширени вени. Еластични чорапи 1 степен на компресия за подобряване на кръвообръщението. Компресивни чорапи за облекчаване на болките в краката и преодоляване на тежестта в краката. Еластични чорапи средна компресия за повърхностни разширени вени. Чорапи за разширени вени за бременни, компресивен чорапогащник за бременни. Еластични чорапи клас 2 за лечение на тромбофлебит за намаляване на отока на крака. Компресивни чорапи 2 степен на компресия за тромбоза. Носенето на еластични чорапи предпазва и намалява риска от поява на дълбок тромбофлебит. Компресивни чорапи за лечение на венозна тромбоза. Ластични чорапи за лечение на флебит възпалени вени на краката Tonus Elast доказан лидер в производството на компресионни ръкави и чорапи с гаранция за качество. Колан за гръб за сколиоза.

21

продукти

«1 2 3»

Продукти

Компресивни чорапи клас 1, чорапи за разширени вени до коляното, 2 броя чорапи

Компресивни чорапи за превенция и лечение на разширени вени клас 1. 2 броя еластични чорапи при подуване и тежест в краката. Терапевтични чорапи с отворени пръсти против застой на кръв във вените.

Цена: 39.50лв.
Брой:

Чорапи при разширени вени дълги с пръсти I клас, 2 броя ластични чорапи

Дълги 7/8 ластични чорапи за компресивна терапия на разширени вени. Еластични чорапи за съпътстващо лечение на вените със слаби стени. Компресивни чорапи за разширени вени при умора болка и тежест в краката.

Цена: 39.50лв.
Брой:

Глезенка еластична лента със залепване

Еластична лента с велкро захващане за стягане на глезена. Наглезенки за възстановяване след контузия и травма на крака. Глезенка за стабилизиране на глезена и контрол върху подуването и отока. Стягаща превръзка облекчване на болката в глезена след изкълчване навяхване и усукване на крака. 

Цена: 25.00лв.
Брой:

Компресивни ръкави за тромбоза и оток на ръката

Компресивен ръкав за лечение на лимфен оток на ръката и предпазване от застой на лимфна течност. Ластичен ръкав за възстановяване на нарушената функция на вените на ръката и предпазване от застой на кръв. Ръкав за ръка за подобряване придвижането на лимфа след операция и махане на лимфни възли за защита и лечение на лимфедем

Цена: 57.50лв.
Брой:

Лента за китка с отвор за палец

Бандажна стягаща лента с отвор за палеца за предпазване на китката от претоварване и намаляване на болката в ръката

За бърза поръчка телефон 0876 40 50 75

Цена: 19.50лв.
Брой:

Налакътник еластичен компресионен

Налакътник еластичен компресионен за спорт за предпазвне на лакътя от травми. Налакътник за компресивна терапи и спиране на подуването на лакътя . 

Цена: 8.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Компресивни чорапи клас 2 7/8, чорапи клас 2 с отворени пръсти, чорапи за вени пясъчен цвят

Дълги 7/8 Компресивни чорапи клас 2 за намаляване на риска от усложнение на дълбока венозна тромбоза ДВТ при увредени и наранени вени.

Цена: 85.00лв.
Брой:

Компресивни чорапи за разширени вени и тромбоза

3/4 Компресивни чорапи за терапия на разширени вени. Еластични чорапи клас 1 за тежест в краката. Поддържащи чорапи за слаби стени на вените.Терапевтични чорапи за тромбоза и подуване на краката. Чорапи за компресивна терапия на оток на краката. Еластични чорапи за болка в краката. 2 броя чорапи за подобряване на кръвообращението в краката със затворени пръсти универсални за жени и мъже. 

Цена: 45.00лв.
Брой:

Компресивни чорапи клас 1 7/8, еластични чорапи за разширени вени, дълги чорапи със затворени пръсти, пясъчен цвят

Дълги 7/8 Компресивни чорапи клас 1 за профилактика и лечение на увредени вени. Еластични чорапи с компресия за намаляване на болката в краката. Ластични чорапи за възстановяващо компресивно лечение след травма на вените. Специални чорапи за подпомагане клапите на вените. Стягащи чорапи за поддържане на слаби стени на вените на крака.Терапевтични чорапи за профилактика на тромбоза и намаляване на риска от запушване на вена и кръвоносен съд. Еластични чорапи първа степен на компресия за подобряване на кръвообращението срещу тромб и усложнени разширени вени универсални за жени и мъже. 

Цена: 39.50лв.
Брой:

Компресивен ръкав за оток на ръката

Компресивен ръкав за лечение на лимфен оток на ръката и защита от застой на лимфна течност.

Цена: 57.50лв.
Брой:
«1 2 3» Страница 1 от 3