Мини количка

Количката е празна.

Facebook

 
 

Търси

Промени критериите за търсене
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

Превръзка за пръсти на краката с разделител

Разделител за първи и втори пръст на крака с превръзка. 1 Брой Разграничител за фиксиране на пръстите на крака. 

Цена: 15.00лв.
Брой:

Шина за палеца на крака

Превръзка за счупен или пукнат палец на крака. Бандажна лента за обездвижване на големия пръст. Шина за имобилизация на навехнат или посрещнат палец. Превръзка за фиксиране на първи и втори пръст на крака. Състав на шиниращата превръзка за пръсти еластан, полиестер

Цена: 15.00лв.
Брой:

Четка за лице

Четка за пилинг на мазна кожа на лицето. Ексфолиант за отпушване на порите на кожата от себум. Силиконова четка за измиване на мазна кожа. Процедури за ефективно махане на натрупванията запушващи отворите на кожата. Ефективно свиване на пори с масажна четка. Хубавото измиване на мазната кожа дава резултат при профилактика на акне. Четка за прочистване отворите на кожата на лицето. 

 

Цена: 17.00лв.
Брой:

Стягаща лента за глезен

Стягаща лента за глезен за намаляване на риска от травми и контузии на глезените връзки. Наглезенка ластична превръзка за ограничаване на подуването и отока на глезена на крака.

1 брой стягаща превръзка за разтегнати връзки и сухожилия на глезена на крака. 

Цена: 25.00лв.
Брой:

Стягащ ластичен колан, памучен колан

Стягащ ластичен памучен колан за укрепване на коремната стена и поддържане на коремните мускули и сухожилия. Терапевтичен памучен колан за поддържане на кръста и вътрешните органи.

Цена: 49.50лв.
Вижте детайли

Неопренова глезенка

Неопренова наглезенка за крака. Глезенки за травма на глезена на крака. Стабилизатор за глезена при спорт. Спортни наглезенки за разтегнати връзки на глезена. Глезенка за подуване на глезена. Наглезенки за превенция от изкълчване и навяхване на крака при активно движение. Цената за 1 брой глезенка за спорт. Ортеза за стабилизиране на глезена. Стабилизираща глезенка с велкро закопчаване. поддържаща и компресивна наглезенка размер  27 - 31 см обиколка на глезен.

Цена: 17.50лв.
Брой:

Чорапогащници за разширени вени, дебели чорапогащи с компресия, Еластичен чорапогащник за вени

Дебели дамски чорапогащници за лечение на увредени и разширени вени и тромбоза. Плътен компресивен чорапогащник за поддържане на вените.

Цена: 55.00лв.
Вижте детайли

Яка за врат, мека шийна яка

Мека яка за шия за възстановяване на прищипан нерв и облекчаване на свтовъртеж. Стабилизираща ортеза за врата за подпомагане лечението на шийна дискова херния.

Цена: 35.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Спортни наколенки за деца

Спортни наколенки за деца с възглавнички на коляното. Протектори за предпазване на колената от травма и удар. Предпазни наколенки с подложки за намаляване на риска от увреждане на колянната става. 

 

Цена: 40.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Компресивни чорапи клас 1, чорапи за разширени вени до коляното, 2 броя чорапи

Компресивни чорапи за превенция и лечение на разширени вени клас 1. 2 броя еластични чорапи при подуване и тежест в краката. Терапевтични чорапи с отворени пръсти против застой на кръв във вените.

Цена: 39.50лв.
Брой:
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 21